3 Danique ziet ze vliegen

Kerstochtend 2007 : Buiten is het nog donker, maar in het kamertje van Danique is net een klein lampje aangedaan.
Iedereen bij haar in huis slaapt nog dus heeft ze mooi tijd om even het internet op te gaan. Wat zal ze vandaag eens gaan leren? Het woord kerstmis, waar komt dat eigenlijk vandaan?
Google.........
Terwijl ze nog half droomt ziet ze apen voorbij vliegen op haar scherm. Zelfs een heel schip vaart van links naar rechts. Ze maakt het plaatje groter en wrijft nog eens goed in haar ogen. Wat gebeurt hier nu in haar computer? Zien de andere vroege googlevogels dit nu ook op dit moment of is zij de enige?
Wie zijn die apen? en waar komt dat schip vandaan?
Natuurlijk wil ze iets doen en ze denkt na. Danique zou Danique niet zijn als ze niet een goed plannetje kon bedenken. Met de muis probeert ze de vliegende apen aan te tikken. Er lijkt eerst geen reactie te komen totdat de aap met de grootste krul in zijn staart haar vanuit de computer aankijkt en wegrent. Hij maakt er een spelletje van en al snel volgen de andere apen ook. Het is een weerwar van apen en krulstaarten geworden. Het grappige is dat de beestjes kleren aanhebben. Ze lijken op kleine vrolijke mensen.

wordt vervolgd

bladzijde 1 2 3 4 5 6 7

© 2007 - 2008 Atelier Liza................disclaimer