4 Internetstromen

Hoe komen die apen binnen de stromen van internet?Ja denk daar maar eens over na...We zijn nog even bij Danique en haar waarnemingen. De apen reageren met sprongetjes en grappige bewegingen op haar muis. Na een tijdje worden beide partijen moe. Danique wil verder communiceren met de apen en vraagt zich af hoe? Hoe doen mensen dat op internet? Via MSN, e-mail, plaatjes, en....de webcam. Met beelden in beweging en met geluid.
Was de webcam van Danique al de hele tijd aan?In ieder geval haar geluid nog niet. Die heeft ze net aangezet. Wat zijn haar eerste woorden gericht aan de digitale aapjes? Wat zou jij zeggen?
Danique begint met een groet. Gewoon in het Nederlands. Alle apen op een rij, kijken verbaasd. Het blijft stil. Dan in het Engels. Helpen jullie lezers haar maar. Zeg het dan: ' Hello'!
Het blijft stil aan de andere kant van de verbinding.

Dan ineens, alsof al het nieuwjaarsvuurwerk van Nederland in één tel ontploft krijsen de apen als wilden. Danique schrikt en pakt snel haar gitaartje. Ze brengt een rustig muziekje ten gehore. Als de aap met de grootste oren haar bekijkt en stil gaat zitten apen de andere apen het diertje na. Gelukkig keert de rust terug, maar...

wordt vervolgd op 1 januari 2008

bladzijde 1 2 3 4 5 6 7

© 2007- 2008 Atelier Liza................disclaimer