www.atelierliza.nl
home

juni.2021

 

Hoi,
'Did, you hear of a transmission?
And some writings on a wall.
Two worlds were bound for a collision,

and a rebel against the law.

You'll find a rainbow......................'

TRANSMISSION 2007 https://www.youtube.com/watch?v=f2uGttf85KE
Het lijkt een groot vreemd orkest. Een experiment uit 2007, waarin Vanessa acteerde als buitenaards wezen. Er zouden UFO's landen in Madurodam, maar helaas we kwamen nooit in Den Haag aan. De regenboog is in mei 2021 gefotografeerd met telefoon. Het perfecte plaatje. Als je goed kijkt zie je een zwarte vogel rechts onder vliegen.

..Hier kan je foto's bekijken van de familie Nijlgans. Rond de jaren 60 werd Nederland meer het leefgebied van de vogels uit het zuiden. Ze stegen op uit Egypte waar ze de rivier de Nijl achter zich lieten. Jij wist natuurlijk allang dat onze huiskatten oorspronkelijk ook uit Egypte komen?

Aron en ik zijn een poplied aan het maken volgens de regels van een song. Wat dat inhoudt kan je vlak voor de grote vakantie horen. Het liedje duurt 3 minuten met nog iets erbij. Ik kan alvast verklappen dat de stem van Aron prachtig donker kleurt en het lied Lou Reed-achtig klinkt. De titel : Where are you?

 In het paddenparadijs zijn weer nieuwe creaties binnengewandeld. De plastic soepschildpad stak zijn kop graag in het zand. Nu zijn hoofd groter is en aan zijn lijf vastzit kijkt hij de wereld in. Een Covidpad probeert binnen te komen. Daar hij voor het blote oog onzichtbaar is blijft het nog even gissen hoe-ie eruit ziet. De handjespad is naar een veilige plek in Frankrijk gebracht.

Het meisje met de ringetjes ogen kan je op papier al lezen als je toevallig op bezoek komt en zin hebt.Daniël maakte blockheads in zijn slag-en-stoot- timmerwerk. Ga naar beneden op deze pagina en je ziet ze vanzelf. Hij wil met alles dat-ie maakt blijven spelen.We werken aan het project:

MONDKA
PJE OP/MONDKAPJE AF

In juli foto's van buiten aquarelleren met Amber, Veronika, Xiao en Matyas.


Ik hou zo van paarden

Vo
or de grote vakantie hadden we het liedje af. Edwin heeft enorm zijn best gedaan met de begeleiding, naast de gitaarpartij die ik al had ingespeeld.

Uiteindelijk zong Sophia alles in en heeft mijn stem her en der nog iets bijgedragen.

Ik vond het heel bijzonder om tijdens de pandemie te mogen filmen op Manege Lansbergen. We werden er allemaal vrolijker van.

Mondkapje op je neus

Het mondkapje van Matyas is zelf een kunstwerk geworden.

 
   

Blockheads, die lopen en springen met slag en stoot timmeren

 


Stillevens

Heb jij ze al gehoord?


Kunst maken in Rotterdam


Sprookjes


De geheime opdracht van Sinterklaas
wacht op jouw leesgraagte. Ontdek waarom eenhoorns in de loop van de tijd zo klein zijn geworden en loop mee in een ondergronds gangenstelsel in Schotland.
Leestijd: 120 minuten.Viola's reizen krijgt een nieuwe letterjas. Zonder zolen de wereld in. Was het in 1987 een theatervoorstelling voor kinderen. Momenteel maak ik er een nieuw verhaal van, niet alleen voor de kleintjes.  Hier kan je het begin lezen.

 
Knibbel, knabbel, kluisje, wie speelt daar in dat huisje?


Klik hier Albert d' albinobig, die een verfbad nam
 

LINKs&(K)LIKs
ANNA:  www.fluens.weebly.com
XIAO: www.xiao-expositie.simpsite.nl
PIEM:http://www.piemwirtz.com/
MILENKA: milenkajacobs.nl
BEELDEN KIJKEN IN ROTTERDAM
  Beelden kijken in Rotterdam http://www.bkor.nl/
trailer: ALPHABET
literatuurmuseum.nl


Paddenparadijs

Zie wat je kan maken van lege wasmiddelflessen.
De Plastic soepschildpad laat je hier meekijken met zijn geboorte.
maandpagina: juni2021  
©Copyright2021 Atelier Liza